Logging in and in and in and in and----------

How can we improve CMN? Please post your suggestions here!
Do you have problems with the site? Post here!
Do you have problems with the registration or problems to log in? Contact us at webmaster (at) classicmachinery.net

Also check out our How-To!

Topic author
taurus MK1
Posts: 223
Joined: Fri Sep 19, 2008 11:18 pm
Real name: John Turney
Has thanked: 1 time
Been thanked: 48 times
Flag: Great Britain

Re: Logging in and in and in and in and----------

Post #11 by taurus MK1 » Sun Oct 04, 2015 11:35 am

I'm with you on the photos also Clive, went out took photo on iPad of S7 for the current S7 subject in scrapers and that's as far as I've got :dizzy:



John


TrevorJ
Posts: 282
Joined: Sat Aug 17, 2013 3:22 pm
Real name: Trevor
Has thanked: 20 times
Been thanked: 39 times

Re: Logging in and in and in and in and----------

Post #12 by TrevorJ » Sun Oct 04, 2015 1:02 pm

I forgot to include the delete cookie link last night.

ucp.php?mode=delete_cookies

I don't know if that would sort out better while logged on, or after one manually logged out though.


bigkit
Posts: 1606
Joined: Sun Apr 19, 2009 2:54 pm
Real name: clive gray
Location: sussex,england
Has thanked: 174 times
Been thanked: 242 times
Flag: Great Britain
Contact:

Re: Logging in and in and in and in and----------

Post #13 by bigkit » Sun Oct 04, 2015 5:07 pm

Just another little thing, I liked the option in the old format to go straight to "first unread post" on any thread. Now, not so handy you have to open the thread before looking for the "first unread post" link.

Any other thoughts?

User avatar

Holger
Site Admin
Posts: 5508
Joined: Tue Jun 12, 2007 8:13 pm
Has thanked: 210 times
Been thanked: 109 times
Flag: Sweden

Re: Logging in and in and in and in and----------

Post #14 by Holger » Sun Oct 04, 2015 5:16 pm

bigkit wrote:Just another little thing, I liked the option in the old format to go straight to "first unread post" on any thread. Now, not so handy you have to open the thread before looking for the "first unread post" link.

Any other thoughts?

Maybe this can help?
Holger @ How-to: Browsing the forum effectively
Some resources:
How-To


TrevorJ
Posts: 282
Joined: Sat Aug 17, 2013 3:22 pm
Real name: Trevor
Has thanked: 20 times
Been thanked: 39 times

Re: Logging in and in and in and in and----------

Post #15 by TrevorJ » Mon Oct 05, 2015 7:28 am

Clive that's one of the main things I first pointed out as missing, no matter what browser I tried, even Midori which does seem to load of lot of "dark web" {yes that's sarcasm } stuff.

TrevorJ @ Forum layout

Ha! even that link with the same syntax above (, in my opera browser,) works entirely differently to that of Holger's link above, which does actually automatically move down to the relevant post.

I though from that time when I replied in that older thread, have finally noted the links in the "New Post" area which have the #unread tag eg.

Logging in and in and in and in and----------

Edit: ^ the above is missing the &sid, which sadly only takes one to the first page. With the &sid, as per the syntax under the small image, it does actually take me to the second page. ie &sid has to be in the middle of the link, with #unread at the end.

In the new post, it's the link under the little image beside the topic, at least, it does seem to take me to the last unread page, but as for some reason the #postnumber / category doesn't move the browser down to the right post. I have yet to try this out on the more modern browsers I can use.



BTW, even though I'm logged on, I still haven't the permissions to view in the how to section.


Image

User avatar

Holger
Site Admin
Posts: 5508
Joined: Tue Jun 12, 2007 8:13 pm
Has thanked: 210 times
Been thanked: 109 times
Flag: Sweden

Re: Logging in and in and in and in and----------

Post #16 by Holger » Mon Oct 05, 2015 9:39 am

Strange!
I will check the permissions!


As for the sid: the sid has nothing to do with the jump to the post.
As you have the unread in the link, and the topic does not contain any unread it takes you to the first post.

This is working as it should.

Code: Select all

http://www.classicmachinery.net/forum/viewtopic.php?f=25&t=11450&view=unread#unread

takes you to forum 25 and topic 11450, no post ("p")
Edit/addition: if the topic has unread posts, you will jump to the first unread, if the topic has no unread, you will jump to the first post/frist page in the topic because the script does not know anything else.


This:

Code: Select all

http://www.classicmachinery.net/forum/viewtopic.php?p=103293#p=103293

is not correct, it should be

Code: Select all

http://www.classicmachinery.net/forum/viewtopic.php?p=103293#p103293

No = in the last p
Edit/addition: click here TrevorJ @ Forum layout

Where do you get this from?

Code: Select all

http://www.classicmachinery.net/forum/viewtopic.php?p=103293#p=103293



Trying to understand and working out an solution on this!
Some resources:
How-To

User avatar

Holger
Site Admin
Posts: 5508
Joined: Tue Jun 12, 2007 8:13 pm
Has thanked: 210 times
Been thanked: 109 times
Flag: Sweden

Re: Logging in and in and in and in and----------

Post #17 by Holger » Mon Oct 05, 2015 11:23 am

taurus MK1 wrote:I'm with you on the photos also Clive, went out took photo on iPad of S7 for the current S7 subject in scrapers and that's as far as I've got :dizzy:



John

I just read about the upload issue on other sites. After the last update of the iOS the problem occured.
Just one example: http://forums.pelicanparts.com/off-topi ... pdate.html
Some resources:
How-To

User avatar

Holger
Site Admin
Posts: 5508
Joined: Tue Jun 12, 2007 8:13 pm
Has thanked: 210 times
Been thanked: 109 times
Flag: Sweden

Re: Logging in and in and in and in and----------

Post #18 by Holger » Mon Oct 05, 2015 12:12 pm

TrevorJ wrote:BTW, even though I'm logged on, I still haven't the permissions to view in the how to section.


Image

Trevor, could you please check again?
Some resources:
How-To


TrevorJ
Posts: 282
Joined: Sat Aug 17, 2013 3:22 pm
Real name: Trevor
Has thanked: 20 times
Been thanked: 39 times

Re: Logging in and in and in and in and----------

Post #19 by TrevorJ » Mon Oct 05, 2015 4:33 pm

Holger, thanks and sorry to have but you to all this trouble.

Yes, I made a real boob there adding in the "="

All done manually, I (a) forgot to remove the = and (b) really (doh!!!) need to wear glasses when looking over things for a third or fourth time before posting about any funny surprises. Bit of red herring that. Sorry.


I have logged in with Midori for this session, and for the first time, everything is running fine. Image permissions have been fixed. I can now see that image in the how to section, where as, last time I tried with Midori, ( a week or so ago I believe) it could not. I will log back in with opera to see if it can see the image, if it's as it was no difference, it's got to be an old html 4 problem.

Opera includes the &sid in the links, I suspect other newer browsers automatically phrase the sid in. I am definitely not seeing any &sid with Midori.

User avatar

Holger
Site Admin
Posts: 5508
Joined: Tue Jun 12, 2007 8:13 pm
Has thanked: 210 times
Been thanked: 109 times
Flag: Sweden

Re: Logging in and in and in and in and----------

Post #20 by Holger » Mon Oct 05, 2015 4:39 pm

No problem at all Trevor!
I need help from all of you to optimize and debug the forum!
Like this stupid permissions thing. Now that is sorted out!


The sid (Session ID) should not be amended, I need to look at that!
Some resources:
How-To


Return to “Support and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest